PROPERA SESSIÓ // 01-12-2022 // Sessió Pantalla Oberta
Ventre blanc // Jordi Lara , Catalunya, 2020
Fitxa tècnica

Producció: Bubulina Films
Guió: Jordi Lara
Música: Jordi Lara
Muntatge:
Durada: 111 minuts
Intèrprets: Xevi Furriols, Enric Andreu, Manel Dot, Xevi Blancafort
Amb motiu dels 10 anys de l´estrena del film vigatà en World Première al Busan International Film Festival de Corea del Sud, Cineclub Vic us convida a torbar a veure aquest film singular, realitzat de fórmula artesanal però amb ressò internacional.
La boira se n´ha anat de la ciutat i en Manel, meteoròleg aficionat, farà tot el possible perquè torni. El seu amic Enric es debat entre l´amor físic que li ofereix una admiradora en un xat i l´amor de cavaller medieval que sent envers una noia que no ha vist mai però de la qual ha sentit parlar.
En Furri, vigilant en un museu d´art sacre que va perdre la fe arran de la mort d´un ésser estimat, vol tornar creure en Déu. En Manel, l´Enric i en Furri són les persones reals que porten els capgrossos a la festa major. I aquestes són les històries secretes que s´amaguen dintre el capgròs. “Un capgròs és com una persona que s´ha empassat una altra persona” diu la nena que els observa.
Ventre blanc és una faula crua i subtil sobre altres maneres de buscar la felicitat en la voràgine de la societat actual de consum i aparador. Un llargmetratge sobre la fe, la desmemòria, el tendre patetisme de l´ésser humà. Un cant d´enyorança a la infantesa.

Dijous 1 de desembre. 20 h
Espai ETC de Vic
Entrada gratuĂŻta


< tornar