PROPERA SESSIÓ // 31-01-2023 // Sessió nĂşm. 1.383
Licorice Pizza // Paul Thomas Anderson , EUA-CanadĂ , 2021
Fitxa tècnica

Producció: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Focus Features, Bron Creative
Guió: Paul Thomas Anderson
Música: Jonny Greenwood
Muntatge: Andy Jurgensen
Durada: 2 h 13 min.
Intèrprets: Cooper Hoffman, Alana Haim, Sasha Spielberg, Will Angarola, Griff Giacchino, James Kelley, Maya Rudolph, Bradley Cooper
Vall de San Fernando, 1973. Aquesta és la història d´Alana Kane (Alana Haim) i Gary Valentine (Cooper Hoffman), de com es coneixen, passen el temps junts i acaben enamorant-se.

Amb més d´una desena de premis a l´esquena i vàries nominacions, el director Paul Thomas Anderson ens porta aquesta peculiar història d´amor prematur adolescent, d´una humanitat brutal, amb unes interpretacions supèrbies i, sens dubte, una de les millors pel·lícules de l´any i també de la seva trajectòria com a realitzador. El retrat d´una amistat intensa, que s´endinsa en les dificultats del pas a l´adolescència i d´una història d´amor i rebel·lia explicats d´una forma quasi màgica.


Paul Thomas Anderson
Nascut el 1970 a Califòrnia, és un dels més destacats directors del cinema nord-americà contemporani. El 2004 The Guardian el va situar a la llista dels 40 millor directors de la història. Va debutar amb la celebrada Sidney (1996) i va confirmar el seu talent pel cinema coral, farcit de personatges complexos i demencials a Boogie Nights (1997) i Magnolia (1999). El seu talent i un estil tan personal com inquiet s´ha confirmat amb títols com Punch Drunk Love (2002), Pozos de ambición (2007), The Master (2012) o El fil invisible (2017).

Dimarts, 31 de gener. 20 h.
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46 de Vic.
VO en anglès amb subtítols
Reserva en lĂ­nia: www.etcvic.cat


< tornar