PROPERA SESSIÓ // 20-12-2022 // Sessió Filmoxarxa
La noia i l´aranya // Ramon Zürcher, Silvan Zürcher , Suïssa, 2021
Fitxa tècnica

Producció: Beauvoir Films, Schweizer Radio und Fernsehen (SRF), Z├╝rcher Film
Guió: Ramon Z├╝rcher, Silvan Z├╝rcher
Música: Philipp Moll
Muntatge: Katharina Bhend, Ramon Z├╝rcher
Durada: 1 h 38 min
Intèrprets: Henriette Confurius, Liliane Amuat, Ursina Lardi, Flurin Giger, Andr├ę Hennicke, Ivan Georgiev, Dagna Litzenberger-Vinet
La lisa (Liliane Amuat) marxa del seu pis compartit amb la Mara (Henriette Confurius) i en Markus (Ivan Georgiev). És la fi d´una era. A mesura que es mouen les caixes, es pinten les parets, es munten els armaris... els abismes comencen a obrir-se. La Lisa se´n va, ella espera amb ànsies el canvi. La Mara es queda, a ella se li desencadena una muntanya russa d´emocions.

A partir d┬┤una premissa i un punt de partida gaireb├ę nuls, la pel┬Ěl├şcula va creixent a mesura que passen els minuts. Sense un context clar i amb una exploraci├│ dels temes amb una tend├Ęncia natural cap a l┬┤experimentaci├│, alterna moments captivadors amb d┬┤altres que provoquen dist├áncia entre els seus personatges i amb l┬┤espectador. Els seus realitzadors, els germans Z├╝rcher, organitzen una aut├Ęntica coreografia que neix d┬┤un caos aparent i que compta amb una narraci├│ marcada per un humor absurd, personatges exc├Ęntrics i una certa malenconia.


Ramon Zürcher (Suissa, 1982) inicia el 2007 una carrera lligada al món del curtmetratge, on ha executat tasques de guionista, director, productor i editor. El 2013 va dirigir el seu primer llarg, The Strange Little Cat, produïda pel seu germà bessó, Silvan Zürcher. Tots dos han escrit i codirigit aquesta La noia i l´aranya (2021).

Dimarts, 20 de desembre. 20 h.
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46 de Vic.
VO en alemany amb subt├ştols en catal├á
Entrades en l├şnia: www.etcvic.cat
< tornar