PROPERA SESSIÓ // 29-11-2022 // Sessió Conegudes (tamb√©) a casa
Chavalas // Carol Rodríguez Colás , Catalunya, 2021
Fitxa tècnica

Producció: Balance Media Entertainment, Brosh, Chavalas la Pel√≠cula
Guió: Marina Rodr√≠guez Col√°s
Música: Francesc Gener i Claudia Torrente
Muntatge: Pablo Barce
Durada: 1 h 31 min.
Intèrprets: Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas, √Āngela Cervantes, Jos√© Mota, Ana Fern√°ndez, Cristina Plazas, Mario Zorrilla, Andreas Mu√Īoz
Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues de l¬īadolesc√®ncia, es retroben en el barri d¬īextraradi on van cr√©ixer per a reviure una aut√®ntica i tragic√≤mica amistat. La protagonista (Vicky Luengo), haur√† d¬īenfrontar-se a les seves arrels i acceptar el seu passat. Aquest viatge el far√† de la m√† de les seves amigues, Desi (Carolina Yuste), Soraya (√Āngela Cervantes) i Bea (Elisabet Casanovas) amb les quals, tot i el pas del temps i les seves difer√®ncies, encara mantindr√† la seva amistat. Una com√®dia costumista que s¬īallunya dels clix√©s i aposta per ensenyar la cara m√©s aut√®ntica de la generaci√≥ mil¬∑l√®nial.

Carol Rodríguez Colás
Llicenciada en Comunicació Audiovisual, és directora de cinema i televisió nascuda a Cornellà de Llobregat. Ha escrit i dirigit curtmetratges i documentals. El 2020 va realitzar el seu primer llargmetratge, Chavalas.

Abans de la pel¬∑l√≠cula es projectar√† el curt Pineda ¬ī92:
Els records de Barcelona ¬ī92 encara s√≥n molt vius, mem√≤ries d¬īuns fets que van marcar profundament una generaci√≥. Per√≤ on ha quedat aquella esplendor? El Cobi agonitza en fonts solit√†ries, el Palau d¬īEsports √©s refugi de persones sense sostre... Barcelona ¬ī92 va existir realment? On √©s la riquesa que es va prometre? No √©rem el centre del m√≥n? Raquel Barrera planteja una pel¬∑l√≠cula que √©s tamb√© la declaraci√≥ d¬īun amor imperfecte. El de la directora i la ciutat. Un lloc que, m√©s enll√† de grans cerim√≤nies, li va obrir els bra√ßos quan, amb divuit anys, es va descobrir lesbiana.

Els dos films formen part del projecte Conegudes (també) a casa, el programa itinerant de la 30a Mostra internacional de films de dones de Barcelona, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Fundació SGAE.

Programada amb l¬īOficina T√®cnica d¬īIgualtat de G√®nere i LGTBI de l¬īAjuntament de Vic i DRAC M√†gic Cultura Audiovisual.


Dimarts, 29 de novembre. 20 h.
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46 de Vic.
VO en castellà
Entrades en línia: www.etcvic.cat


< tornar