PROPERA SESSIÓ // 11-10-2022 // Sessió 12a Mostra de Cinema etnogràfic
Què veiem quan mirem cap al cel? // Aleksandre Koberidze , Geòrgia-Alemanya, 2021
Fitxa tècnica

Producció: DFFB, New Matter Films, RBB
Guió: Aleksandre Koberidze
Música: Giorgi Koberidze
Muntatge: Aleksandre Koberidze
Durada: 2 h 30 min
Intèrprets: Ani Karseladze, Giorgi Bochorishvili, Oliko Barbakadze, Giorgi Ambroladze, Vakhtang Fanchulidze, Sofio Tchanishvili, Irina Chelidze
Una jove parella decideix citar-se en un bar després de coincidir diverses vegades al carrer. Com si es tractés d´un conte de fades modern, el dia de la trobada, tots dos han modificat la seva aparença i són incapaços de reconèixer-se.

Realisme màgic a l´antiga capital de Geòrgia, un retrat de les seves gents a través de relacions, costums i molta vida al carrer. Una proposta única, que parteix d´un gran amor pel cinema i per la fantasia en què es donen la mà la quotidianitat, la poesia i delicadesa. Tot això és possible gràcies a la mirada única del seu realitzador, qui ens ofereix un dels grans films de la temporada, guanyadora del premi de la crítica al festival de Berlín, i que ens demostra que al cinema hi ha encara molt de terreny per explorar i hi poden passar coses increïbles.


Aleksandre Koberidze
Director i guionista nascut el 1984 a Tbilisi, Georgia. Va estudiar cinema a l´Acadèmia alemanya de cinema i televisió de Berlín. Va debutar amb els curts Der Fall (2013) i Colophon (2015) i el 2017  va presentar el seu primer llarg, Let the Summer Never Come Again (2017). El seu segon llargmetratge és aquesta Què veiem quan mirem cap al cel?.

Sessió programada conjuntament amb el Museu del Ter de Manlleu dins dels actes de la 12a Mostra de Cinema etnogràfic.


Dimarts, 11 d´octubre. 20 h.
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46 de Vic.
VO en georgià amb subtítols
Entrades en línia: www.etcvic.cat

< tornar