PROPERA SESSIÓ // 27-09-2022 // Sessió Filmoxarxa
Setze primaveres // Suzanne Lindon , França, 2020
Fitxa tècnica

Producció: Avenue B Productions, Eskwad, Bangumi
Guió: Suzanne Lindon
Música: Vincent Delerm
Muntatge: Pascale Chavance
Durada: 1 h 13 min.
Intèrprets: Suzanne Lindon, Arnaud Valois, FrĂ©dĂ©ric Pierrot, Florence Viala, Rebecca Marder
Suzanne (Suzanne Lindon) té setze anys i la gent de la seva edat l´avorreix. Cada cop que va a l´institut passa per davant d´un teatre, on coneix a Raphael (Arnaud Valois), un home més gran que ella pel qual s´acaba obsessionant. A tots dos els estimula una relació marcada per la diferència d´edat, però la Suzanne no les té totes i sent que pot perdre´s una part de la seva vida. Precisament aquesta que tantes ganes té de deixar enrere.

La jove Suzanne Lindon escriu, dirigeix i protagonitza una pel·lícula on, a més, hi canta i balla. Un debut que segons ella és: "la història d´amor que m´hauria agradat viure amb quinze anys". Un film senzill i personal, marcat per la tendresa i proximitat i una mirada fresca caldrà seguir de prop. Altres vegades hem assistit a històries d´amor amb una òptica adolescent, però aquest ferm autoretrat (n´hauríem de dir Selfie?) es nota marcat per les tensions i la impaciència per deixar enrere la infància sense saber cap a on porta l´edat adulta.Suzanne Lindon
Nascuda l´any 2020. Forma part d´una família de cineastes (és filla de la directora i actriu Sandrine Kiberlain i de l´actor Vincent Lindon). Amb 15 anys estudiava al liceu Henri IV de París quan va començar a escriure el seu film de debut. Aquest va ser seleccionat pel festival de Cannes del 2020, que finalment es va cancel·lar a causa de la pandèmia de Covid i el confinament de la població francesa.

Dimarts, 27 de setembre. 20 h.
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46 de Vic.
VO en francès amb subtítols en català
Entrades en lĂ­nia: www.etcvic.cat


< tornar