PROPERA SESSIÓ // 24-05-2022 // Sessió nĂşm. 1.366
La ruleta de la fortuna i la fantasia // Ryûsuke Hamaguchi, Japó, 2021
Fitxa tècnica

Producció: Fictive, NEOPA. GuiĂł: Ryusuke Hamaguchi
Guió: Ryusuke Hamaguchi
Música:
Muntatge:
Durada: 2 h
Intèrprets: Kotone Furukawa, Ayumu Nakajima, Hyunri, Kiyohiko Shibukawa, Katsuki Mori, Shouma Kai, Fusako Urabe

Dividida en tres actes, La ruleta de la fortuna i la fantasia ens presenta un repertori de personatges femenins que dibuixen tres històries fruit de les seves eleccions, els seus anhels i també els seus errors. Totes tenen punts en comú i també les seves desviacions: un triangle d’amor inesperat, una trampa de seducció que no surt tant bé com s’esperava i un retrobament que acaba convertint-se en un malentès.

Estem davant d’una pel·lĂ­cula amb la marca del seu realitzador, RyĂ»suke Hamaguchi: senzillesa formal, escenes naturalistes però amb una forta presència de la cĂ mera i un treball acurat en la direcciĂł d’intèrprets. L’atzar suposa una peça fonamental en l’esdevenir dels tres relats, que es couen a foc lent, amb elegĂ ncia i senzillesa, tot convidant l’espectador a aturar-se, observar i fascinar-se per allò que la vida (com el cinema) tĂ© de fantĂ stic i Ăşnic.  

RyĂ»suke Hamaguchi 

Nascut a Kanagawa, Japó, el 1978. Admirador confés de John Cassavetes, va treballar en publicitat i en la realització de documentals abans de fer el seu salt professional al cinema. Va fer el salt al panorama cinematogràfic internacional al 2015 amb Happy Hour, una pel·lícula sorgida arran d’un taller d’improvització amb actors no professionals. Des de llavors ha continuat aportant títols que ja són habituals a les cites de festivals de cinema internacionals com Asako I & II (2018), aquesta Ruleta de la fortuna i la fantasia o la més recent Drive my car (2021).

Dimarts, 24 de maig. 20 h.

Idioma: VO en japonès amb subtítols
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

< tornar