PROPERA SESSIÓ // 05-10-2021 // Sessió Dia Mundial de la Salut Mental
Petita Miss Sunshine // Jonathan Dayton i Valerie Faris, Estats Units, 2006
Fitxa tècnica

Producció: Fox Searchlight Pictures, Big Beach Films, Bona Fide Productions
Guió: Michael Arndt
Música: Mychael Danna, DeVotchKa
Muntatge: Pamela Martin
Durada: 1 h 41 min
Intèrprets: Abigail Breslin, Greg Kinnear, Paul Dano, Alan Arkin, Toni Collette, Steve Carell, Jill Talley
Els Hoover sĂłn una famĂ­lia peculiar formada per un avi poc disciplinat, un pare fracassat, un tiet amb tendències suĂŻcides, una mare que no dona l´abast, un fill que ha decidit fer vot de silenci i  una filla petita, Olive, que vol ser reina de bellesa. Quan l´Olive Ă©s seleccionada per participar en el concurs Little Miss Sunshine a Califòrnia, tota la famĂ­lia l´acompanyarĂ  en un viatge que serĂ  tota una aventura

Des del moment de la seva estrena, l´opera prima de Jonathan Dayton i Valerie Faris es va convertir en un autèntic fenomen i es pot considerar una obra de culte. Un film de baix pressupost que va trigar cinc anys a veure la llum per la falta d´interès dels (poc espavilats) productors i que desprĂ©s va aconseguir un gran èxit de crĂ­tica i pĂşblic. Una Road Movie en equilibri perfecte entre drama i comèdia que permet reflexionar sobre la superficialitat que impregna la nostra societat i les seqĂĽeles que el nostre estil de vida pot acabar provocant, especialment entre els infants. 
El matrimoni format pels cineastes Jonathan Dayton (1957) i Valerie Faris (1958) es va conèixer a l´Escola de teatre, cinema i televisiĂł. SĂłn productors i directors mĂ©s de 75 projectes  televisius, documentals, curts i vĂ­deos musicals. Peitita Miss Sunshine va ser la seva primera pel·lĂ­cula, a la qual seguirien Ruby Sparks (2012) i  La guerra dels sexes (2017).

SessiĂł organitzada conjuntament amb Osonament dins del programa d´actes  amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d´octubre).


Dimarts, 5 d´octubre. 20 h.
Venda d´entrades al mateix espai des de mitja hora abans.
Compra d´entrades en línia
< tornar