PROPERA SESSIÓ // 03-06-2021 // Sessió Sessions de dijous
Toni Bover. Image Manager // Xef Vila, Catalunya, 2020
Fitxa tècnica

Producció: Ajuntament de Vic i Fundació Puig-Porret
Guió: Xef Vila
Música: Jordi Torrents
Muntatge: Xef Vila
Durada: 35 min
Intèrprets:
“Estimo els núvols… els núvols que passen… allà, lluny… els meravellosos núvols!” Fragment del poema L´Étranger de Charles Baudelaire. Petits poemes en prosa

Aquest documental intenta resumir tota la trajectòria professional i artística del fotògraf i comunicador visual vigatà Toni Bover, amb motiu de la seva jubilació. El relat mostra el seu recorregut des del seu endinsament cap a la professió i passa per la seva tasca en publicitat, els treballs artístics, la docència a la UPC i els diferents projectes de fotografia i urbanisme que va desenvolupar a La Farinera “Centre d´Arts Visuals de Vic”, de la qual en va ser director fins al 2020. També és una reflexió sobre la fotografia, dels seus orígens, del present i del futur. 

Xef Vila 
(Vic, 1971), músic i realitzador audiovisual. Els seus inicis se situen en el món del curtmetratge Low Cost. S´endinsa en el món del vídeo digital l´any 2002 com a membre del grup seleccionat per al Taller Bigas Luna de Reus. Actualment dirigeix la seva pròpia productora on realitza audiovisuals en diversos àmbits, sobretot pel que fa al món cultural, social i a la memòria històrica.

Dijous, 3 de juny. 20 h.
Entrada gratuïta.
Reserva d´entrades al web de l´Atlàntida< tornar