PROPERA SESSIÓ // 27-04-2021 // Sessió n├║m. 1.332. 10 anys d┬┤ACVIC
Entre dos aguas // Isaki Lacuesta, Catalunya, 2018
Fitxa tècnica

Producció: La Termita Films, Mallerich Films, Paco Poch, Bord Cadre Films
Guió: Isake Lacuesta i Isa Campo
Música: Ra├╝l Refree, Kiko Veneno
Muntatge: Sergi Dies, Domi Parra
Durada: 2h 17 min.
Intèrprets: Israel G├│mez Romero, Francisco Jos├ę G├│mez Romero, Roc├şo Rend├│n, Yolanda Carmona, Lorrein Galea
Isra i Che├şto s├│n dos germans que han empr├Ęs camins vitals diferents. Quan Isra surt de la pres├│ i Che├şto acaba la seva missi├│ a la Marina, ambd├│s retornen a l┬┤illa de San Fernando, la seva ciutat natal. Plegats rememoren la violenta mort del seu pare quan eren nens. La necessitat de reprendre les seves vides i de conciliar-se amb ells mateixos els tornar├á a unir. Dotze anys despr├ęs del documental La llegenda del temps, Isaki Lacuesta recupera els seus personatges en un documental aclamat per cr├ştica i p├║blic i on, de nou, s┬┤endinsa en alguns dels seus temes recurrents: la identitat, la relaci├│ amb un mateix i amb el m├│n, la culpa i la redempci├│ sota el pas del temps. Tot aix├▓, tamb├ę com ├ęs habitual, amb un relat on la realitat i la ficci├│ semblen fusionar-se i alimentar-se m├║tuament. 

Isaki Lacuesta 
Nascut a Girona el 1975, ├ęs un dels m├áxims exponents de l┬┤audiovisual catal├á actual. Des del seu debut el 2002 amb el curt Caras vs. Caras, ha teixit una filmografia ├║nica que combina curtmetratges, llargmetratges, televisi├│, documental i ficci├│. A la seva reconeguda i guardonada obra i hi trobem, entre d┬┤altres, films com Cravan vs. Cravan (2002), La llegenda del temps (2006), Los condenados (2009), Los pasos dobles (2011) o La propera pell (2016). 

Aquesta projecci├│ forma part l┬┤exposici├│ Trilogia de la realitat oculta d┬┤Isaki Lacuesta i en el context de celebraci├│ dels 10 anys d┬┤ACVIC Centre d┬┤Arts Contempor├ánies. La sessi├│ comptar├á amb la pres├Ęncia del seu director.

Dimarts, 27 d┬┤abril. 20h, a L┬┤Atl├ántida 
Venda d┬┤entrades al web de L┬┤Atl├ántida 


< tornar