PROPERA SESSIÓ // 06-04-2021 // Sessió nĂşm. 1.329
Midsommar // Ari Aster, EUA-Suècia, 2019
Fitxa tècnica

Producció: A24, B-Reel Films, Nordisk Film
Guió: Ari Aster
Música: The Haxan Cloak
Muntatge: Lucian Johnston
Durada: 158 min.
Intèrprets: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren, William Jackson Harper, Will Poulter, Ellora Torchia, Archie Madekwe, Henrik NorlĂ©n

DesprĂ©s de patir una experiència trĂ gica, la Dani (Florence Pugh) decideix visitar amb la seva parella (Jack Reynor) i els seus companys d´escola el Midsommar, un festival d´estiu que se celebra cada noranta anys a Suècia. Amb la intenciĂł d´estudiar la seva cultura i aquesta festa tan especial, es veuran cada vegada mĂ©s implicats en la seva celebraciĂł, fins al punt de posar en perill les seves vides. 

Aquesta cinta de terror rural ha estat un dels grans impactes dels Ăşltims anys, convertint-se en un film de culte de forma gairebĂ© instantĂ nia. Ari Aster repeteix molts dels elements de la seva primera pel·lĂ­cula, Hereditary, i s´emmiralla en obres clau del gènere com El hombre de mimbre (1973). La pel·lĂ­cula ofereix un relat de terror a plena llum del dia, sense caure en els tĂ­pics llocs comuns -i foscos- del gènere i jugant amb l´acciĂł d´una forma anti climĂ tica per transmetre la sensaciĂł d´un autèntic malson. 

Ari Aster 
Nascut el 1986 a Nova York, va conrear una gran – i polèmica- trajectòria en el món dels curtmetratges amb treballs com TDF Really Works (2011), Lo extraño de los Johnsons (2011) o La cabeza de la tortuga (2014). L´any 2018 debuta en el llarg dirigint i escrivint l´elogiada cinta de terror Hereditary. Un any després repeteix l´èxit amb aquesta Midsommar.

Dimarts, 6 d´abril. 20h, a L´AtlĂ ntida 
Venda d´entrades al web de L´AtlĂ ntida 


< tornar