PROPERA SESSIÓ // 24-11-2020 // Sessió UVIC-UCC: Agenda 2030
La nova escola // Ventura Durall, Catalunya, 2020
Fitxa tècnica

Producció:
Guió: Ventura Durall
Música:
Muntatge:
Durada: 1 h 25 min
Intèrprets:
Per què ha de servir l´escola, avui? Aquesta pregunta va propiciar una revolució educativa a través del programa Escola Nova 21. La nova escola segueix els tres anys de vida del programa, basat en l´aprenentatge competencial i que ha generat una revolució educativa a Catalunya. 
Observant el fenomen des d´una perspectiva d´espècie i analitzant-ne el context històric i científic amb les veus més qualificades, el film s´endinsa en l´aventura dels seus impulsors i d´aquells que han estat al centre de l´experimentació dels nous mètodes. Es pot canviar un sistema educatiu des de baix cap a dalt amb èxit? Només el temps ens donarà la resposta, però la llavor per repensar l´educació dels ciutadans i ciutadanes del futur ha arribat per quedar-se. 

Ventura Durall 
Nascut el 1974 és guionista, director i productor de documentals, ficció i obres audiovisuals per a museus. Graduat per l´ESCAC, l´any 2000 funda la productora Nanouk Films amb la intenció de crear una plataforma artística de referència en el panorama audiovisual català i europeu. És vicepresident de Pro-Docs, l´associació de productors de documental i membre de PROA, productors associats de Catalunya. 

Programada en col·laboració amb la UVIC-UCC en el marc de l’activitat transversal Agenda 2030. Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Dimarts, 24 de novembre. 20 h.
Sala 2 de l´Atlàntida (Francesc Maria Masferrer, 4).
Venda d´entrades al web de l´Atlàntida.


< tornar