PROPERA SESSIÓ // 05-05-2020 // Sessió 22è Alhambra Festival Jazz Vic
Cuanto más, ¡mejor! // Spike Lee, EUA, 1990
Fitxa tècnica

Producció: Universal Pictures, 40 Acres & A Mule Filmworks
Guió: Spike Lee
Música: Bill Lee
Muntatge: Samuel D. Pollard
Durada: 2 h 9 min
Intèrprets: Denzel Washington, Spike Lee, Wesley Snipes, Giancarlo Esposito, Robin Harris.

Sessió anul·lada a causa de la Covid-19. Anunciarem noves dates de projecció

El trompetista Bleek Gilliam (Denzel Washington) lidera juntament amb el saxofonista Shadow Henderson (Wesley Snipes) un quintet de Jazz que actua en un club dels baixos fons de Nova York. A més dels problemes personals que cadascú d´ells arrossega, la seva rivalitat professional amenaça de dividir la banda.

Pel seu quart treball, posterior a la rabiosa Haz lo que debas, Spike Lee s´endinsa en el submón del Jazz, un terreny que el realitzador coneixia gràcies al seu pare, el baixista Bill Lee, qui va compondre les bandes sonores dels primers films del director. Amb la seva fusió de comèdia, drama i musical, i sense deixar de banda les línies argumentals de tota la seva filmografia, Lee ofereix a Cuanto más, ¡mejor! una estimulant mirada a un moment clau de la música i la societat afroamericana.

Spike Lee
Nascut a Atlanta el 1957, Spike Lee és una figura essencial del cinema contemporani, amb una filmografia eclèctica però caracteritzada per un component militant a favor dels drets dels afroamericans i contra el racisme, sovint amb resultats polèmics. Entre la seva extensa filmografia destaquen títols com Nola Darling (1986), Haz lo que debas (1989), Malcolm X (1992) La última noche (2003) o Infiltrado en el KKKlan (2018).

Programada en col·laboració amb la Vic Bang Jazz Cava en motiu del 22è Alhambra Festival Jazz Vic.

Dimarts, 5 de maig. 21.30 h
Cinema Vigatà (C/Jacint Verdaguer, 22)
< tornar