PROPERA SESSIÓ // 14-05-2019 // Sessió nĂşm. 1.286 | BCN Sant Jordi Film Festival
The Great Buster // Peter Bogdanovich, EUA, 2018
Fitxa tècnica

Producció: Cohen Media Group
Guió: Peter Bogdanovich
Música:
Muntatge:
Durada: 1 h 42 min
Intèrprets: Documental. Hi intervenen Buster Keaton, Peter Bogdanovich, Mel Brooks, Bill Hader, Werner Herzog, Nick Kroll, Richard Lewis, Carl Reiner.

El director Peter Bogdanovich, tot un expert en història del cinema, és l´impulsor i el narrador d´aquest documental que celebra la vida i la carrera d´un dels cineastes més prolífics i influents de Hollywood, Buster Keaton.

La restauració magistral d´obres d´arxiu dona vida a la màgia de Keaton en pantalla gran, permetent-nos veure les mítiques escenes com mai. La pel·lícula compta amb la presència d´un grup d´artistes profundament influenciats per la singularitat de Keaton. Hi trobem grans còmics però també directors com Werner Herzog i Quentin Tarantino que demostren l´impacte que el còmic va tenir en la història del cinema més enllà de la comèdia.


Peter Bogdanovich
Nascut a Nova York el 1939, ha trepitjat pràcticament tots els terrenys del setè art. Ha estat historiador, actor, productor, crític, guionista i director de cinema. Va debutar el 1968 amb El héroe anda suelto (1968) i va aconseguir un gran reconeixement amb La última película (1971). Tot i l´evolució desigual de la seva carrera, va formar part de l´onada del Nou Hollywood i ha dirigit films com ¿Qué me pasa doctor? (1972) i Luna de papel (1973).

Pel·lícula programada en col·laboració amb el BCN Sant Jordi Film Festival.

Dimarts, 14 de maig. 21:30 h
Idioma:
VO en anglès amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic.
< tornar