PROPERA SESSIÓ // 30-04-2019 // Sessió núm. 1.284 | Americana Film Fest: Route 66
Support the Girls // Andrew Bujalski, EUA, 2018
Fitxa tècnica

Producció:
Guió:
Música:
Muntatge:
Durada:
Intèrprets:
La Lisa és gerent del Double Whammies, un d´aquells restaurants nord-americans on les cambreres vesteixen de forma provocativa. És una dona optimista i atenta que intenta mantenir el negoci i vetllar per les seves treballadores. Però un allau de problemes acabarà amb la seva paciència i la seva resistència.

Support The Girls va més enllà de ser una simple comèdia dramàtica. Com a Jo, qué noche, el dia de la nostra protagonista (una immensa Regina Hall) es va complicant i enrarint a mesura que avancen les hores. Com a Fast Food Nation, assistim a un retrat precís i amarg del món del treball als Estats Units. Com a bon film d´Andrew Bujalski, el pes de la pel·lícula recau en els diàlegs dels personatges i en unes interpretacions molt naturalistes i gens artificioses.


Andrew Bujalski
Nascut a Boston el 1977, és el gran referent del cinema indie americà. Va debutar al cinema interpretant, escrivint i dirigint els films de baix pressupost Funny Ha Ha (2002) i Mutual Appreciation (2003), tot i que no van estrenar-se fins el 205 i 2006 respectivament. Posteriorment ha dirigit Beeswax (2009), la sorprenent Computer Chess (2013) i Results (2015). Support the Girls és el seu últim film.

Sessió en col·laboració amb el Festival Americana de Barcelona dins de la seva programació itinerant Route 66.

Dimarts, 30 d´abril. 21:30 h
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic.




< tornar