PROPERA SESSIÓ // 23-04-2019 // Sessió nĂşm. 1.283 | Sant Jordi. Cinema catalĂ 
Hayati (Mi vida) // Sofi Escudé, Liliana Torres, Catalunya, 2018
Fitxa tècnica

Producció: Boogaloo Films, Escándalo Films, TelevisiĂł de Catalunya
Guió: Liliana Torres, Sofi EscudĂ©
Música: Joan Pons, Gès Burgès
Muntatge:
Durada: 1 h 23 min
Intèrprets: Documental

El 2015, durant la seva fugida de Síria, Ossamah i el seu fill petit van ser víctimes d´una traveta a la frontera hongaresa per part d´una periodista. La imatge es va viralitzar i es va convertir en una de les icones més vergonyoses del conflicte.

Hayati (mi vida) ens ofereix una mirada nova i original sobre el conflicte de Síria i el drama dels refugiats. Les realitzadores catalanes Sofi Escudé i Liliana Torres han anat més enllà de la superfície per conèixer què hi ha darrera d´aquesta imatge que ha donat la volta al món, què en sabem de la vida posterior dels seus protagonistes i dels que van quedar enrere. El film combina el treball documental, amb entrevistes realitzades per elles entre Madrid i Turquia, i l´animació. Aquest format els serveix per subratllar cinematogràficament allò que ja va succeir i que no es va poder filmar.


Graduada per l´ESCAC, Sofi Escudé ha desenvolupat la seva carrera professional com a editora de títols com Camera/Woman (2012), Somos Gente Honrada (2013) o Las mujeres deciden (2017). Hayati és el seu primer llargmetratge com a codirectora. Liliana Torres, també graduada per l´ESCAC, va debutar el 2013 amb Family Tour (2013), projectada a Cineclub Vic. Hayati és el seu segon treball com a codirectora.

Dimarts, 23 d´abril. 21:30 h
Idioma: VO en Ă rab i castellĂ  amb subtĂ­tols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic.< tornar