PROPERA SESSIÓ // 19-03-2019 // Sessió núm. 1.279
Quién te cantará // Carlos Vermut, Espanya, 2018
Fitxa tècnica

Producció: Apache Films, Canal Sur Televisión, Instituto de Crédito Oficial
Guió: Carlos Vermut
Música: Alberto Iglesias
Muntatge: Marta Velasco
Durada: 2 h 5 min
Intèrprets: Najwa Nimri, Eva Llorach, Carme Elías, Natalia de Molina, Julián Villagrán, Vicenta N´Dongo, Inma Cuevas, Ignacio Mateos, Catalina Sopelana.

Lila Cassen (Najwa Nimri) era una cantant espanyola d´èxit als anys 90, fins que va desaparèixer d´un dia per l´altre. Deu anys més tard, es prepara per tornar als escenaris però té un accident i perd la memòria. Per tal de recuperar-se, comptarà amb l´ajuda de Violeta (Eva Llorach), una imitadora desconeguda que treballa en un karaoke.

Amb el seu tercer film Carlos Vermut ha aconseguit la seva obra de maduresa. Aquí ens torna a explicar una història de dones, en aquest cas al món de l´espectacle. El seu film no és una sàtira sinó que va més enllà i ens presenta personalitats atrapades en identitats públiques que no es corresponen amb la realitat. Una reflexió sobre la pròpia identitat, l´art de la creació personal i fins on estem disposats a sacrificar-nos pel reconeixement social i l´èxit.


Carlos Vermut
Va estudiar il·lustració a l´escola d´art de Madrid. És director, productor, guionista i també autor de novel·les gràfiques. Després de rodar dos curts durant el 2009 (Michirones i Maquetas), el 2011 debuta amb Diamond Flash, un film autoproduït i que li va suposar un gran reconeixement. Amb el seu segon film, Magical Girl (2014), projectat a Cineclub Vic, va sorprendre a públic i crítica. Amb el seu tercer treball s´ha acabat de consolidar com una de les figures clau del cinema espanyol actual.

Dimarts, 19 de març. 21:30 h
Idioma: VO en castellà
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic



< tornar