PROPERA SESSIÓ // 30-05-2019 // Sessió Alternatives de consum
Food Coop // Thomas Boothe, Maellanne Bonnicel, EUA-França, 2016
Fitxa tècnica

Producció: Lardux Films
Guió: Thomas Boothe
Música:
Muntatge:
Durada: 1 h 37 min.
Intèrprets:

A l´ombra de Wall Street, a Nova York, el supermercat cooperatiu The Park Slope Food Coop porta 40 anys treballant sota la mateixa filosofia: per comprar allà, cada un dels 17.000 socis han de dedicar-hi tres hores del seu temps al mes. 

Pot existir un supermercat gestionat pels propis clients per proveir-se de productes ecològics i de proximitat a preus baixos? És possible que milers de persones es puguin posar d´acord i treballar col·lectivament per menjar millor? Aquest documental respon a aquestes preguntes (afirmativament) i va un pas més enllà, ja que li diu al públic que també pot impulsar un projecte similar al seu poble.


Els realitzadors Thomas Boothe i Maellanne Bonnicel han debutat en la realització amb aquest documental. Boothe, usuari del Park Slope Food Coop de Nova York, trobava a faltar el seu servei quan vivia a París i va pensar que fer-ne un documental per mostrar-lo a altra gent i buscar persones interessades en compartir el seu projecte era bona idea. La cosa li va sortir bé i va iniciar una distribució del documental per diversos països per tal de difondre els beneficis d´aquest format econòmic. 

Sessió organitzada en col·laboració amb l´Associació de productors i consumidors Mengem Osona i l´Ateneu cooperatiu de la Catalunya Central.

Aquesta activitat forma part de les activitats al voltant del mes de l´Economia Social i Solidària a Osona organitzat per la xarxa Alterna´t.


Dijous, 30 de maig. 21:30 h
Idioma: VO amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic


< tornar