PROPERA SESSIÓ // 04-12-2018 // Sessió Conegudes (tamb√©) a casa
Les distàncies // Elena Trapé, Catalunya, 2018
Fitxa tècnica

Producció: Coming Soon Films, TVC - Televisi√≥ de Catalunya, Televisi√≥n de Galicia, TVE.
Guió: Elena Trap√©, Miguel Ib√°√Īez Monroy, Josan Hatero.
Música:
Muntatge: Liana Artigal
Durada: 1 h 40 min.
Intèrprets: Alexandra Jim√©nez, Miki Esparb√©, Isak F√©rriz, Bruno Sevilla, Mar√≠a Ribera.

En Comas, que viu i treballa a Berlin, rep la visita sorpresa de quatre amics per a celebrar el seu aniversari. La rebuda no és la que ells esperaven i, a mesura que passa el cap de setmana, la festa es converteix en el declivi de la seva amistat.

Set anys despr√©s de debutar amb Blog, la directora Elena Trap√© ens presenta un relat sobre les relacions personals, l¬īamistat i l¬īerosi√≥ que provoca el pas del temps. Tots tenim somnis, per√≤ no sempre es compleixen i aix√≠ ho experimenten els protagonistes de la pel¬∑l√≠cula. El desenc√≠s que acompanya als seus personatges s¬īaccentua pel fred, l¬īhostilitat i la llum hivernal de la capital alemanya.

Elena Trapé
Nascuda el 1976 a Barcelona. Despr√©s de llicenciar-se a l¬īESCAC va dirigir diversos curtmetratges seleccionats a nombrosos festivals. El 2008 dirigeix la TVmovie La Ru√Įna i, el 2010, el seu primer llargmetratge, Blog. El 2015 va dirigir el documental sobre Isabel Coixet Palabras, Mapas, Secretos y Otras cosas. Les dist√†ncies √©s el seu segon film de ficci√≥.

Programada conjuntament amb VicDones-SIAD Osona. Hi col¬∑laboren la Diputaci√≥ de Barcelona i la Fundaci√≥ SGAE. Amb el suport a la difusi√≥ de l¬īAcad√®mia del Cinema Catal√†. Aquesta pel¬∑l√≠cula forma part de la sisena edici√≥ de Conegudes (tamb√©) a casa, el programa itinerant de la 26a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona.

Dimarts, 4 de desembre. 21:30 h. Entrada gratu√Įta
Idioma: VO en català i castellà
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic< tornar