PROPERA SESSIÓ // 20-11-2018 // Sessió Sessió núm. 1.268
No te preocupes, no llegará lejos a pie // Gus Van Sant, EUA, 2018
Fitxa tècnica

Producció: Amazon Studios
Guió: Gus Van Sant a partir de l´obra de John Callahan
Música: Danny Elfman
Muntatge: David Marks, Gus Van Sant
Durada: 1 h 54 min
Intèrprets: Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Rooney Mara, Jack Black

John Callahan (Joaquin Phoenix) queda paralític després d´un greu accident de cotxe. A les dificultats de la recuperació física s´hi suma la seva voluntat de deixar l´alcohol. Trobarà una ajuda en el poder guaridor de l´art. Callahan es convertiria en autor de tires còmiques envoltades per la polèmica degut al seu gust per l´humor negre i pel protagonisme que donava a personatges discapacitats.

El polivalent director Gus Van Sant torna a demostrar la seva traça amb el Biopic amb aquest film sobre John Callahan, basat en l´autobiografia de l´artista. La pel·lícula destaca pel seu treball narratiu, que va més enllà del simple relat dels fets, i per l´ús d´un sentit de l´humor àcid i corrosiu. Al mateix temps, les excel·lents interpretacions dels seus actors aconsegueixen aportar l´emoció i sentiment que la història necessita.

Gus Van Sant
Nascut a Kentucky l´any 1952, va debutar a la direcció amb Mala noche (1985). És un director perenne i constant que al llarg de la seva trajectòria ha combinat èxits de taquilla com El indomable Will Hunting (1997) o Descubriendo a Forrester (2000), cintes arriscades i personals com Mi Idaho privado (1991), Elephant (2003) o Paranoid Park (2007), documentals i vídeos musicals.

Sessió programada en col·laboració amb ADFO, Associació de Disminuits Fisics D´Osona.

Dimarts, 20 de novembre. 21:30 h.
Idioma: VO en anglès amb subtítols
< tornar