PROPERA SESSIÓ // 22-11-2018 // Sessió XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya,
Déu meu, però què t´hem fet? // , França, 2014
Fitxa tècnica

Producció: Les films du 24, TF1 Droits Audiovisuels
Guió: Philippe de Chauveron i Guy Laurent
Música: Marc Chouarain
Muntatge: Sandro Lavezzi
Durada: 1 h 37 min.
Intèrprets: Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan, Medi Sadoun.

Claude i Marie Verneuil, un matrimoni catòlic i molt conservador, tenen quatre filles a qui han mirat d´inculcar els seus valors i principis. Tanmateix, les noies només els han donat maldecaps: la més gran es casa amb un musulmà; la segona, amb un jueu, i la tercera, amb un xinès. El matrimoni diposita totes les seves esperances en la filla menor i desitja que, si més no, ella es casi per l´Església.

Com si es tractés d´una posada al dia d´Adivina quién viene esta noche, el director Philippe de Chauveron posa sobre la taula tots els tòpics culturals, religiosos i racials en aquesta comèdia que va suposar un èxit comercial sense precedents a França. Sota la forma d´una inofensiva i popular comèdia, la pel·lícula aconsegueix oferir una crítica a la intolerància i una burla als prejudicis.

Philippe de Chauveron
Nascut el 1965 a França, va treballar com a guionista de cinema i televisió fins que va debutar com a director l´any 1999 amb Les parasites. Ha dirigit i escrit 7 films. Actualment treballa en la seqüela del seu gran èxit de 2014, Déu meu, però què t´hem fet?

Pel·lícula programada en el marc de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, organitzada per la Direcció General d´Afers Religiosos i l´Àrea de Ciutadania de l´Ajuntament de Vic.

Dijous, 22 de novembre. 21:30 h. Entrada gratuĂŻta
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic
  
 
  
< tornar