PROPERA SESSIÓ // 19-06-2018 // Sessió núm. 1.262 | Festival Nits de cinema oriental de Vic
Mountain Cry // Larry Yang, Xina, 2016
Fitxa tècnica

Producció: Hairun Pictures Co., Village Roadshow Pictures Asia
Guió: Larry Yang
Música: Nicolas Errèra
Muntatge:
Durada: 1 h 47 min
Intèrprets: Yueting Lang, Ziyi Wang, Jin Guo, Taishen Cheng, Ailei Yu, Caigen Xu, Chendong Zhao

Som el 1984, en un petit poble situat a les salvatges muntanyes Taihang. Un home mor accidentalment en un parany instal·lat per un dels veïns. Per evitar un escàndol, el Consell del poble obliga l’home que va posar la trampa a fer-se càrrec de la vídua, una dona muda, i dels seus dos fills.

L’adaptació de la novel·la de Ge Shuiping és un drama rural que condemna la intolerància d’un col·lectiu corcat pels prejudicis. Mountain Cry tracta amb encert diversos temes socials però finalment esdevé una de les històries d’amor més belles i arrauxades que hem vist últimament al cinema.

Larry Yang
Director i guionista xinès. Després d’estudiar cinema a la Beijing Film Academy i a la Universitat d’Edimburg ha iniciat una breu però prometedora carrera com a  realitzador. El seu primer film va ser Sorry I Love You (2013). A continuacaó va escriure i dirigir Mountain Cry amb què ha aconseguit una gran notorietat als festivals xinesos i que va guanyar el Premi del Jurat al Festival Nits de cinema oriental de Vic 2017. La seva última pel·lícula és el drama esportiu My Other Home (2017).

Sessió programada en col·laboració amb el Festival Nits de cinema oriental de Vic.

19 de juny, 21.30 h
Espai ETC de Vic. Passeig de la Generalitat, 46< tornar