PROPERA SESSIÓ // 12-04-2018 // Sessió Route 66
Life, Animated // Roger Ross Williams, EUA, 2016
Fitxa tècnica

Producció: A&E IndieFilms, Motto Pictures, Roger Ross Williams Productions
Guió: Ron Suskind, a partir de la seva obra
Música: T. Griffini Dylan Stark
Muntatge: David Teague
Durada: 1 h 32 min
Intèrprets:

Owen Suskind és un nen autista incapaç de comunicar-se amb l’exterior des dels tres anys. Un dia, per sorpresa, reacciona fent servir una frase d’una pel·lícula de Disney. A partir d’aquell moment la seva família farà servir el cinema d’animació com una porta per relacionar-se amb el seu fill.

Premiat documental que ens mostra una història de superació en què la màgia del cinema es fa realitat. Escenes de les pel·lícules de Disney es fusionen amb el món d’Owen i veiem com el nen fa servir la seva empatia per personatges com Simba o Ariel per interpretar allò que l’envolta. La pel·lícula està basada en el Best Seller escrit per Ron Suskind, el pare d’Owen, i suposa un relat emotiu, delicat i visualment poderós.

Roger Ross Williams 
Aquest creador polifacètic va néixer el 1973 a Pensylvania i ha s’ha desenvolupat pràcticament durant tota la seva carrera a televisió. Ha treballat per les principals televisions nord-americanes fent informatius, documentals i tot tipus de programes televisius. L’any 2010 va rodar el seu primer curt, Music by Prudence. Amb God Loves Uganda (2013) va guanyar l’Oscar a millor curt documental. Life, Animated, és el seu primer llarg

En col·laboració amb el Festival Americana i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. dins de la programació itinerant Route 66.

12 d´abril. Projecció a les 20h, amb entrada gratuïta
Espai ETC de Vic. Passeig de la Generalitat, 46
< tornar