PROPERA SESSIÓ // 17-04-2018 // Sessió nĂşm. 1.257 | Route 66
Don’t Think Twice // Mike Birbiglia, EUA, 2016
Fitxa tècnica

Producció: Cold Iron Pictures, The Film Arcade
Guió: Mike Birbiglia
Música: Roger Neill
Muntatge: Geoffrey Richman
Durada: 1 h 32 min.
Intèrprets: Gillian Jacobs, Mike Birbiglia, Kate Micucci, Tami Sagher, Keegan-Michael Key, Emily Skeggs, Chris Gethard, Brandon Scott Jones.

Un grup d’amics gaudeix d’un relatiu èxit fent teatre d’improvisaciĂł a petites sales de Nova York. La seva amistat els ajuda a connectar dins i fora de l’escenari mentre sobreviuen a base de petits (i precaris) treballs. La visita d’un famĂłs programa de televisiĂł provocarĂ  una sèrie de tensions que acabaran amb la companyia de teatre. 

El polifacètic Mike Birbiglia torna a la direcciĂł desprĂ©s de la seva reeixida primera pel·lĂ­cula, Sleepwalk with me, per oferir, d’una banda, un retrat d’amor al treball interpretatiu i, de l’altra, per parlar de la lĂ­nia que separa la fama del fracĂ s, o l’amistat de l’enveja. A la pel·lĂ­cula s’envolta d’un repartiment impecable amb estrelles televisives per aconseguir una pel·lĂ­cula que ha seduĂŻt a la crĂ­tica nord-americana. Una petita joia a descobrir. 

Mike Birbiglia
Nascut a Machassusets el 1978, Ă©s un actor, comediant i cineasta. A mĂ©s, ha escrit llibres i participa en diverses propostes creatives i programes de rĂ dio a la ciutat de Nova York. DesprĂ©s de debutar amb Sleepwalk with me (2012), basat en el seu show de mateix tĂ­tol, va dirigir Don’t Think Twice, un petit film que estĂ  aconseguint un gran èxit al circuit de festivals. 

Sessió en col·laboració amb el Festival Americana de Barcelona dins de la seva programació itinerant Route 66.

17 d´abril. 21.30 h< tornar