PROPERA SESSIÓ // 23-11-2017 // Sessió especial
Mostra VOC 2017 // Diversos autors, Catalunya, 2015-17
Fitxa tècnica

Producció:
Guió:
Música:
Muntatge:
Durada:
Intèrprets:
Enguany, en el marc dels actes del Festival Julius, Cineclub Vic acull per primera vegada a la comarca d’Osona la Mostra del VOC (Versió Original en Català), un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Després d’aquesta primera sessió a Vic, en properes edicions el VOC es podrà veure en altres poblacions de la comarca.

En aquesta mostra es podran veure els diversos curts i capítols de websèries que participen en el concurs del VOC 2017. La projecció es farà de 20 a 00:30h i comptarà amb una pausa de 30 minuts amb refigeri pels assistents. Durant aquesta Mostra, els assistents podran votar quina de les obres li ha agradat més per tal de participar en el premi del públic.

El VOC sorgeix de la necessitat d’impulsar un dels sectors amb més potencial de la nostra cultura, un sector estratègic pel que fa a la transmissió de coneixements, la creació artística i la renovació de l’imaginari col·lectiu, però en el qual la llengua catalana hi és minoritària, amb menys d’un 3% de presència a les sales de cinema.

Aquesta sessió està organitzada per Òmnium Cultural Osona amb la col·laboració de l’Ateneu de Manlleu, AltTer Cinema i la UVic-UCC.


23 de novembre a les 20 h
Entrada gratuïta
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

< tornar