PROPERA SESSIÓ // 20-06-2017 // Sessió Festival Nits de cinema oriental
Old Stone // Johnny Ma, Xina-Canadà, 2016
Fitxa tècnica

Producció: Maktub Films
Guió: Johnny Ma
Música: Lee Sanders
Muntatge: Mike Long
Durada: 1 h 20 min
Intèrprets: Chen Gang, Nai An, Wang Hongwei, Zhang Zebin Wang Shenglong.

Lao Shi, un taxista amb una vida avorrida, però sense ensurts, atropella accidentalment un motorista. El noi queda greument ferit i Shi el porta a l´hospital abans que arribi la policia. Operen el noi i cau en un coma profund. Els responsables de l´hospital informen Shi que haurà de pagar les factures mentre la policia també li comença de buscar les pessigolles.

La burocràcia xinesa, que teòricament tracta igual a tothom, es posa en dubte en aquest Taxi Driver devastador. El vent gronxa els arbres amenaçadorament i a Lao Shi, el gronxa el sistema. Tots els serveis públics, que haurien d´ajudar el protagonista, esdevenen enemics cínics en aquest drama social que s´acaba convertint en un thriller psicològic.

Una nova ocasió de veure un dels films guanyadors del passat Festival Nits de cinema oriental, encara inèdit a les nostres sales de cinema.
Johnny Ma
Nascut a Shangai, Xina, el 1983 va emigrar a Canadà als 10 anys. Després de treballar al sector financer i al negoci de la moda, va cursar un màster de direcció i guió a la Universitat de Columbia. Posteriorment va realitzar diversos curts on també va fer tasques de productor, guionista i actor. Old Stone és el seu primer llargmetratge, que ha tingut un llarg recorregut pel circuit de Festivals.

Amb la col·laboració del Festival Nits de cinema oriental de Vic

Dimarts, 20 de juny. 22 h  
Idioma: VO en mandarí amb subtítols
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

  


< tornar