PROPERA SESSIÓ // 18-04-2017 // Sessió núm. 1.234
Callback // Carles Torras, Catalunya, 2016
Fitxa tècnica

Producció: Zabriskie Films, Glass Eye Pix, Visualsuspects
Guió: Martin Bacigalupo, Carles Torras
Música:
Muntatge: Emanuele Tiziani
Durada: 1 h 20 min
Intèrprets: Martin Bacigalupo, Lilli Stein, Larry Fessenden, Rigoberto Garcia, Dave Bobb, Kathryn Kuhn, Butch McCain.

Larry (Martin Bacigalupo) és un cristià evangèlic molt devot que treballa de camàlic de mudances, però aspira a convertir-se en actor professional d’anuncis publicitaris. Assisteix a múltiples càstings, esperant que arribi la seva gran oportunitat.

Rodat a Nova York, Callback és un thriller psicològic que recorda, per la seva fredor, els primers films de Michael Haneke. El director, Carles Torras, aconsegueix endinsar-nos en el revers tenebrós del somni americà a través del mirall del consumisme, representat per la tèrbola indústria dels espots comercials. És destacable la construcció del personatge protagonista, de marcat perfil antisocial, que assoleix una presència pertorbadora a la pantalla gràcies a la interpretació plena d’energia de l’actor i coguionista. Una fotografia de tonalitats ocres accentua la sensació d’angoixa i aïllament que ens acompanya en aquest viatge pels racons més sòrdids de la ciutat dels gratacels.  


Carles Torras
Nascut a Barcelona l’any 1974, l’interès pel cinema el va dur al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya. Al Berlinale Talent Campus va participar en tallers i seminaris d’autors com Ridley Scott, Stephen Frears o Walter Salles. El 2004 va codirigir el seu primer film, Joves. El següent títol va ser Trash (2009), seguit per Open 24h (2011), una obra molt personal produïda per ell mateix. Amb Callback ha guanyat els premis a la millor pel·lícula, guió i actor protagonista del Festival de Málaga.

Dimarts, 18 d’abril. 22 h 
IdiomaVO en anglès amb subtítols
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic 
< tornar