PROPERA SESSIÓ // 16-10-2016 // Sessió Petit Protesta
Una amistat inoblidable // Luc Jacquet, França, 2007
Fitxa tècnica

Producció: Bonne Pioche, France 3 Cinéma, Wild Bunch
Guió: Luc Jacquet, Eric Rognard
Música: Evgueni Galperine, Alice Lewis, David Reyes
Muntatge: Eric Dumagem, Gérard Simon
Durada: 93 min
Intèrprets: Bertille Noël-Bruneau, Isabelle Carré, Thomas Laliberté, Camille Lambert

Una nena troba una guineu mentre passeja amb la seva bicicleta pel bosc. Entre les dues neixerà una forta amistat i l´una mostrarà el seu món a l´altra intentant trencar les barreres entre el món dels humans i el dels animals. L´experiència documentalista de Luc Jacquet, autor de la magistral El viatge de l´emperador, marca la narrativa de la seva primera pel·lícula de ficció, una bonica faula sobre l´amistat i el respecte per la natura. 

Sessió programada en col·laboració amb el Festival Protesta dins dels actes de la 4a edició del Festival (del 12 al 22 d´octubre ).

Després de la sessió, tindrà lloc l´activitat L´ESPAI DEL JOC, organitzada pel Festival Protesta i Joguines sense fronteres. Un taller de joguines reciclades pels més petits de la casa, explicarem un conte i hi haurà un espai on podran gaudir, aprendre i descobrir a través del joc. 

Tens joguines avorrides en algun racó? T´has fet gran i ja no les fas servir? T´agradaria que un altre nen o nena les aprofités? Vine a l´Espai del Joc i porta joguines que no facis servir. Les arreglarem, netejarem i preparem per deixar-les com noves. Reciclar és un valor que ens agrada i més quan es tracta de passar-ho bé! 

Joguines sense fronteres Ã©s una Associació sense ànim de lucre que ajuda al desenvolupament emocional i cognitiu del nens i nenes en situació de desavantatge social, proporcionant espais de joc i joguines de caràcter no bèl·lic, amb la finalitat que els nens i nenes es diverteixin, juguin i estiguin alegres.

En moltes zones del món, ja sigui per l´extrema pobresa o per una situació puntual crítica (una guerra, un desastre natural…), els nens no tenen la possibilitat ni d´elaborar aquestes joguines; és per aquest motiu, que sorgeix la idea de crear Joguines Sense Fronteres. 

Diumenge, 16 d´octubre. 17h
Aportació: 3 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic
Apta per a tots els públics.< tornar