PROPERA SESSIÓ // 13-09-2016 // Sessió #ArribaSetembre
Dies d’agost // Marc Recha, Catalunya, 2006
Fitxa tècnica

Producció: Benecé Produccions, Televisió de Catalunya, Irusoin
Guió: Marc Recha
Música: Pau Recha, Borja De Miguel, Fina La Ina
Muntatge: Sergio Díes
Durada: 93 min
Intèrprets: David Recha, Marc Recha, Mariona Ordóñez, Fina Susín, Pere Subirana.

Atabalat desprès de mesos de treball, el director truca al seu germà per anar de vacances a les terres del Ebre, però no aconsegueix desconnectar.

Inicialment plantejada al voltant de la figura de Ramon Barnils i la seva relació amb la tradició anarquista de Catalunya, la pel·lícula va donar un tomb en ple rodatge i es va transformar en una singular road-movie sense guió establert. Els dos germans s’enfronten als problemes de la creació artística mentre realitat i ficció es barregen en un trencaclosques que aplega les converses amb el periodista desaparegut i el records familiars. El resultat és un estimulant exercici cinematogràfic que combina la bellesa dels paisatges del sud de Catalunya amb la recerca personal.March Recha
Nascut el 1970, va començar en el camp dels curtmetratges fins que l’any 1991 va dirigir El cielo sube. El seu segon treball, del 1998, L’arbre de les cireres, va guanyar el premi de la crítica del Festival de cinema de Barcelona. La seguiren títols com Pau i el seu germà (2001), Les mans buides (2003), Petit Indi (2009) i Un dia perfecte per volar (2015).

Sessió programada en col·laboració amb la cooperativa de comunicació Dies d’agost, que pren el nom d’aquest film. Presentació a càrrec de David Caño, poeta.

Dimarts, 13 de setembre. 22h
Idioma: català
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic< tornar