PROPERA SESSIÓ // 05-06-2014 // Sessió Un món feliç
Llavors de llibertat // David Andreu i Josep Sabaté, Catalunya, 2013
Fitxa tècnica

Producció: Comissió Homenatge Cala i Aixina produccions audiovisuals.
Guió: David Andreu i Josep Sabaté
Música: Marcel Casellas
Muntatge: David Andreu i Josep Sabaté. Durada: 65 min. Idioma: català. Hi Intervenen: Blanca Serra, Eva Serra
Durada: 65 min
Intèrprets: Blanca Serra, Eva Serra, Dolors Serra, Carme Travesset, Josep Vidal, Pere-Iu Baron, Marcel Casellas, Aleix Renyé, August Gil Matamala, Pere Manzanares.
Un recorregut per l´independentisme al voltant de la vida de Josep de Calassanç Serra i Puig (Cala). Des de l´agitada Barcelona dels setanta, passant per la fundació del PSAN, la propaganda clandestina, les últimes execucions del franquisme, la creació de Terra lliure... fins als nostres dies. 

Estructurat a través d´entrevistes, el documental ens trasllada als orígens d´un moviment polític que lluitava contra el franquisme. Llavors de llibertat és un homenatge a Cala: als seus valors, a la seva coherència, al seu ferm compromís. Cala va esdevenir un element clau de diverses iniciatives, el substrat necessari pel moment que viu el nostre país. És també un homenatge a tota una generació que ha treballat de manera infatigable, insubornable, injustament invisible, per la construcció dels Països Catalans. Una reivindicació del seu llegat que explica moltes coses del nostre present.


David Andreu i Josep Sabaté
Nascut a Barcelona el 1988, David Andreu ha estat militant de Maulets i actualment milita a Arran. Treballa en el món audiovisual, forma part d´Aixina Produccions, i ha realitzat diversos documentals, com ara Territori Cooperatiu. Josep Sabaté  (Roquetes, 1983) ha estat militant de Maulets i de diferents moviments socials de les Terres de l´Ebre. Actualment col·labora amb la CUP Barcelona al districte de Sants. Treballa en l´àmbit de la gestió energètica a la UPC.

Dijous, 5 de juny. 21 h
Preu: 3 euros. 
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 56) de Vic< tornar