PROPERA SESSIÓ // 29-05-2014 // Sessió Pantalla Oberta
Ciao Pirla! // Bakery Group, Espanya, 2013
Fitxa tècnica

Producció: La Cafetera Productions
Guió: Josep Badell, Oscar D´Aniello, Carlos Sanchez-Llibre, Eloi TomĂ s
Música: Dani Acedo, Oscar D´Aniello, Helena Miquel, Paco Loco
Muntatge:
Durada: 75 min
Intèrprets:

Durant el procĂ©s de creaciĂł del quart Ă lbum de DelafĂ© y Las Flores Azules, el seu cantant, Oscar D´Aniello, va perdre el pare. Aquesta pèrdua impregna totes les cançons del disc De mi sin ti / De ti sin mi i l´empeny a complir una promesa: viatjar de Barcelona fins a Desio, ItĂ lia, per portar les cendres del seu pare a la seva terra natal. D´Aniello va fer aquest viatge de 1.400 km en bicicleta. 

Aquest Ă©s un documental sobre ciclisme, muntanya i sobre la vida d´un grup musical. Però tambĂ© Ă©s una pel·lĂ­cula amb un viatge vital i Ăşnic, que vol ser mĂ©s que un reportatge sobre la creaciĂł d´un disc i que tĂ© una voluntat totalment cinematogrĂ fica. El protagonista es despulla sentimentalment i el seu relat, com la seva mĂşsica, acaba apel·lant a l´espectador perquè trenqui les seves barreres, compleixi els seus somnis i visqui amb positivisme fins i tot els moments mĂ©s durs. 


Ciao Pirla! està signada coralment pel Bakery Group, (el propi Oscar D´Aniello, Josep Badell, Luís Comajuan, Miquel Rubís, Carlos Sánchez-Llibre, Eloi Tomàs i Ander Agudo). És, per tant, la història d´un viatge on pren importància no solament el personatge, sinó tot el seu entorn personal, familiar i professional. La pel·lícula té un component social i tots els beneficis obtinguts es destinaran a l´associació Pallapupas.

Dijous, 29 de juny. 21h
Preu:3 euros.
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 56) de Vic


< tornar