PROPERA SESSIÓ // 27-04-2014 // Sessió Petit Protesta
Wall·E // Andrew Stanton, EUA, 2008
Fitxa tècnica

Producció: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Guió: Andrew Stanton, Pete Docter i Jim Reardon
Música: Thomas Newman
Muntatge: Stephen Schaffer
Durada: 98 min
Intèrprets:

Després de contaminar la Terra i deixar-la devastada i sense vida, els humans abandonen el planeta deixant uns robots encarregats de netejar-la. Al cap de 700 anys només en queda un, en Wall·E, que continua fent la seva feina rutinària. Quan una nau arriba al planeta, es veurà immers en una gran aventura.

Wall·E és una de les obres mestres de Pixar, una pel·lícula que va fer avançar el cinema animat a nivell tècnic i narratiu, i que alhora és un homenatge al cinema clàssic, el musical i fins i tot el cinema mut. En aquesta ocasió, Cineclub Vic la programa conjuntament amb el Festival Protesta dins el Petit Protesta. Una jornada que mostrarà als més petits la realitat social i mediambiental del nostre planeta. A part de les seves immenses qualitats, és una pel·lícula capaç de mostrar fins on pot arribar la humanitat en el seu procés destructiu si no fem alguna alguna cosa per canviar. 


Andrew Stanton
Nascut el 1965, és guionista i director de cinema. Va començar a treballar a Pixar el 1991. Des del 1995 treballa com a guionista a pel·lícules com Toy Story, Bichos, Monstruos S.A i Toy Story 2. El 1998 va ser ajudant de direcció a Bichos. El 2003 estrena el seu primer treball com a director, Buscando a Nemo. Posteriorment va dirigir Wall·E i després va llançar-se al adaptar Edgar Rice Burroughs, a John Carter, que va suposar un fracàs econòmic per a la companyia. Actualment treballa en ala seqüela de Buscando a Nemo: Finding Dory.

Pel·lícula programada en col·laboració amb el Festival Protesta dins del Petit Protesta

Diumenge, 27
d´abril. 17 h

Preu: 3 euros. 

Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 56) de Vic

< tornar