PROPERA SESSIÓ // 01-04-2014 // Sessió n√ļm. 1.161
Bullhead // Micha√ęl R. Roskam, B√®lgica-Holanda, 2011
Fitxa tècnica

Producció: Savage Film, Eyeworks Film & TV Drama, Waterland Film & TV.
Guió: Micha√ęl R. Roskam
Música: Raf Keunen
Muntatge: Alain Dessauvage
Durada: 129 min
Intèrprets: Matthias Schoenaerts, Jeroen Perceval, Jeanne Dandoy, Barbara Sarafian, Tibo Vandenborre, Frank Lammers

Bullhead √©s un thriller ambientat en el m√≥n del tr√†fic de les hormones per al bestiar. Un misteri√≥s assassinat ens introduir√† en el desagradable m√≥n dels ramaders mafiosos i coneixerem el drama personal de Jacky Vanmarsenille, un nen atrapat en el cos anabolitzat d¬īun home desgraciat i enganxat a les hormones amb qu√® engreixa el bestiar.

El primer treball de Micha√ęl R. Roskam ha generat molts elogis gr√†cies a la seva √†cida an√†lisi del negoci de la carn. Els personatges s√≥n tan primitius, tan b√†sics i tan orgullosos de la seva pat√®tica masculinitat que els podem confondre f√†cilment amb els animals que manipulen. Qui √©s m√©s b√®stia, els homes o els animals? Dirigida amb un pols digne del primer Scorsese, Bullhead √©s una de les sorpreses in√®dites de la temporada. Est√† interpretada per un espl√®ndid Matthias Schoenaerts, un actor fins ara desconegut que ser√† el protagonista del proper film de Jacques Audiard (El profeta). 


Micha√ęl R. Roskam 
Director nascut a Sint-Truiden el 1972. Va fer un màster en guió i desenvolupament de projectes al Binger Film Institute a Amsterdam. Ha filmat tres premiats curtmetratges: The One Thing to Do (2005), Carlo (2004) i Haun (2002), i és professor de cinema a la Lukas Film School de Brussel·les. Bullhead és el seu reeixit primer treball en el camp del llargmetratge.


Dimarts, 1 abril. 22h
Preu: 5 euros. Socis: entrada gratu√Įta
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 56) de Vic


< tornar