PROPERA SESSIÓ // 14-03-2013 // Sessió Pantalla Oberta
El venedor de records // Carme Cané, Jordi Casadevall, Jordi Crusats, Catalunya. 2012
Fitxa tècnica

Producció: Afilms i Rasta Films.k&
Guió: Carme Cané
Música: Ernest Crusats, Fausto Gramola, Mimoun Zanoun.
Muntatge: Jordi Crusats
Durada:
Intèrprets: Eric Lartey, Ramon Martí, Audrey Pasdoit, Assumpta Izern, Alí Sumaila Yakubo, Rosario Palermo, Blanca Falquina, Dolors Ramon, Josep Rosell, Alexander Opoku
Bolé i Yendí són germans i juguen feliços enmig de la selva africana sense saber que aquesta és l’última vegada que ho faran. No serà fins molts anys més tard que Bolé emprendrà un llarg viatge per retrobar el seu germà. L’encontre amb Malachi, el venedor de records, donarà un gir inesperat a la recerca. Una recerca plena de confusions i malentesos. Un desmanegat equip de televisió, un malvat psiquiatre, una família ben particular, uns músics dispars i una bogeria de bojos aporten emoció, tendresa i humor a la història.

El venedor de records és un film rodat sense pressupost i amb un disseny de producció molt àgil basat en la professionalitat del treball conjunt de Carme Cané, Jordi Casadevall i Jordi Crusats, però també amb el suport de moltes persones i entitats i sobretot amb la frescor i l’entusiasme dels actors no professionals que hi han participat.

Carme Cané
Dramaturga i directora d’escena. Premi Butaca 2011 en Altres disciplines.

Jordi Casadevall
Actor i director de curtmetratges. Membre fundador del grup teatral del CNL d’Osona.

Jordi Crusats
Realitzador i director de fotografia. Festival Internacional de Vídeo i Arts digitals de Girona, Festival Internacional de Videodansa de Barcelona, Július.


< tornar