PROPERA SESSIÓ // 20-01-2013 // Sessió Cinema cl√†ssic
Chomón: màgia, pòcimes i fades // Segundo de Chomón. , 1902-08
Fitxa tècnica

Producció:
Guió:
Música:
Muntatge:
Durada: 60 min
Intèrprets:
Recull de vuit curts amb elements m√†gics que neixen de la dualitat del b√© i el mal. Hi trobem √©ssers m√≠tics: des de les fades que reparteixen flors primaverals i les fades serpentines, fins els terrors demon√≠acs, tot passant per com√®dies embruixades, mons submarins, disbauxes i esquelets sense sentit. Chom√≥n va ser especialista de trucatges en tots els curts, tot i que nom√©s va dirigir quatre films de la tria Ferdinand Zecca i Albert Capellani s√≥n els directors de la resta.

La sessi√≥ √©s gratu√Įta i comptar√† amb una narraci√≥ en directe per facilitar la comprensi√≥ dels films. La sessi√≥ est√† adre√ßada a tots els p√ļblics, per√≤ la recomanem especialment per a nens i nenes de 7 a 12 anys, per tal que puguin con√®ixer els or√≠gens del mitj√† audiovisual que tant habitual √©s a les seves vides.

Al 2012, Cineclub Vic, va oferir una sessi√≥ molt especial amb una projecci√≥ de curts cl√†ssics del periode del Cinema Mut centrats en la figura de Segundo de Chom√≥n.  Gr√†cies a Filmoteca de Catalunya i al Departament de Cultura de la Generalitat, podem oferir una nova tria de curts, aquesta vegada tots ells envoltats per la fantasia.

La sessió inclou els curts:

¬∑ La f√©e printemps
· Antre de la sorciere
¬∑ La l√©gende du Fant√īme
¬∑ Le pied du mouton
¬∑ Le p√™cheur de perles
¬∑ La maison ensorcel√©e
¬∑ Le spectre rouge
¬∑ Cr√©ation de la serpentine
 
Entrada gratu√Įta

Materials cedits per la Filmoteca de Catalunya


< tornar